lördag, november 04, 2017

Tre timmar klassiskt på konstsnön
Det är väl nödvändigt ont att flänga omkring på konstsnön, jag ljuger dock om jag säger att det är kul alla X tusen varv. Idag hjälpte det dock till att det var fint väder och mycket folk i och omkring spåren, eller ja, helst ska dom vara omkring och bredvid spåren. Men man kan ju inte styra sådant. Kör man lugnt som jag gjorde idag så spelar det inte så stor roll att folk är i vägen. Det är dock lite läskigt utför, för jag är livrädd att ramla och slå upp axeln igen. 

Jag åkte på skins-skidorna idag och dom går ändå okej. En aning tungt och inte hundra bett alltid, men dom funkar ju bra i nästan alla fören och det är ju en befrielse att slippa valla!! 

Idag blev det tre timmars klassisk åkning runt och runt på konstsnön. Jag har ju inte åkt klassiskt sedan i våras på längdskidorna, alla rullskidspass i somras har ju varit stakning eller skate. Så det kommer nog ge mig lite träningsvärk till imorgon. Kändes ändå rätt så bra tyckte jag. Men visst blev jag trött mot slutet. Har ju inte kört längre pass än drygt en timme under de senaste tre veckorna, men jag kommer nog in i det rätt så snabbt igen. Axeln verkar fungera i alla fall och hittills känns den bra! Jag hann med 41,62 kilometer och 710 höjdmeter på träningen idag. 


Höjdpunkten idag var när jag träffade brorsonen Texas 

Inga kommentarer: