torsdag, november 09, 2017

Varning för blixthalka


Hands up!

Tjena! 

Tiden rullar på som aldrig förr. Snart är även denna veckan över. Cyklade hemifrån imorse med en rädsla av att det åter skulle vara halka, men jag klarade mig. Sett på diverse väder-appar att dom varnar för plötslig blixthalka i Damarna under eftermiddagen, hoppas jag hunnit hem då. Planen för idag är nämligen att skynda mig hem så fort jag kan och därefter sticka ut på löpning direkt. Tänkte springa distans i skogarna och det kommer till stora delar vara med pannlampa. Lite läskigt med tanke på alla djur, någon blev ju jagad av en björn för några veckor sedan och jag såg ju en orm på samma ställe två gånger under en vecka tidigare i höstas. Hoppas inte den saten ligger kvar. Men det ska nog förhoppningsvis gå bra, tänkte ju ta med mig Boss! 

Hörs senare!

Inga kommentarer: