måndag, november 27, 2017

Vecka 48 - lägescheck


Igår så gjorde vi korv hemma hos Amandas föräldrar. Det var rätt så roligt faktiskt. Det svåraste var att få på fjälstret (skinnet) på tappen där korvfyllningen kommer ut. Totalt så gjorde vi 34 stycken korvar. 

Idag är det måndag och en kortvecka rent jobbmässigt börjar för mig. Måndag till onsdag ska jag jobba och på torsdag så drar vi till Idre. Ska bli skönt att få lite ledigt och även att få se riktig vinter. 

Veckan ser ut som de föregående fram tills onsdag i alla fall. Vilodag idag och ta hand om Alfons när Amanda jobbar. Imorgon blir det löpning på bandet och även lite SkiErg. Det rullar på helt enkelt. 

Just ja, för delar av dagens lön så handlade jag lite aktier, fyllde på portföljen med redan befintligt innehav i följande bolag: Investor, Skistar, Axfood, Swedbank och SCA. 


Från ett kvällsblöjbyte igår. Av någon anledning så är Alfons numer nästan alltid glad när han ligger på skötbordet. Annars är han lite upp och ner i humöret som vanligt. Jag är imponerad av vilket tålamod Amanda har med honom, jag har en aning sämre än henne. Men jag försöker sköta om det mesta av sakerna runtomkring och på så sätt underlätta för oss. Det reder sig nog så snart han blir lite större och det magonda slutar krångla. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du inte köpte dina Skistar tidigt i morse...

Adam Steen sa...

Det vänder

GT sa...

Kan du inte redovisa din aktieportfölj? :)

Adam Steen sa...

Vilka innehav jag har tänker du? Jo, det kan jag nog någon gång :)

GT sa...

Ja precis, dina innehav, hur det går för dig, dina mål osv :)

Adam Steen sa...

Okej, ja kanske det :)