fredag, december 22, 2017

10 x 4 minuter skate i rodelbanan


Här kommer jag skejtandes i soluppgången, första gången på länge som jag använde mina Jawbreakers

Tjena!

Idag var det inga roliga förhållanden att åka skidor i. En isig och spårig rodelbana. Jag som skrutit upp Bergebo och tyckt att dom är mer på tå än exempelvis Lugnet. Kanske är det vädret som gjort det omöjligt att få till bättre spår, jag vet inte. Men jag hittade i alla fall en slinga som var rätt så bra, väldigt bra kupering och okej förhållanden. Slingan jag höll till på var den på elljus-femman ovanför stadion. 

Trots att det var isiga spår och jag hade sjuk träningsvärk i musklerna så lyckades jag ändå få till ett bra intervallpass med rätt så hög puls och med en okej känsla. Grymt bra! Efter en uppvärmning på 20 minuter så drog jag sedan igång med intervallerna:

10 x 4 minuter, med en minuts vila mellan varje. Kom upp i 178 i maxpuls och det kändes ganska kontrollerat. 

Avslutade passet med att köra 20 minuter lugnt. Förra året när jag tränade 706 timmar så försökte jag alltid hålla ut efter alla intervallpass så att jag åtminstone fick ihop två timmar, det skiter jag i nu, tror inte det gör så mycket faktiskt. I alla fall inte så mycket mer än att jag får färre timmar, vad det nu ska påverka mer än det psykiska?! 

Imorgon väntar ett nytt skidpass och därefter en skidskola i Bergebo!

Inga kommentarer: