onsdag, december 06, 2017

BookBeat och annat


Jag har nu ingått ett samarbete med BookBeat  riktigt grymt!! Jag lyssnar nu varje morgon under hela perioden från att jag gått upp tills jag kommit till jobbet, sen även på väg hem från jobbet och under vissa träningspass. Förutom Dan Browns ”Begynnelse” så ska jag lyssna och/eller läsa Alex Schulmans böcker, bland annat ”Skynda att älska” och ”Glöm mig”. Därefter får vi se vilka mer böcker jag ska ta mig an. Istället för 14 dagars fritt lyssnande så kan jag erbjuda er en månad fritt om ni tecknar ett abonnemang på: http://www.bookbeat.se/blogteam, ni kan när som helst avsluta tjänsten. 


Den här storögda saken växer så det knakar. Igår så fick han sitt tremånaders-vaccin. Han vägde in på strax under sex kilo och mätte 60 centimeter. Han följer kurvan bra nu, är mer med i matchen och har blivit lite lugnare i magen. Grymt!!

Idag väntar det ett gympass efter jobbet.Skönt det efter gårdagens tuffa intervallpass. Det är jobbigt mentalt att springa på löpband, redan under andra intervallen igår så funderade jag på att kliva av och även på hur jag skulle klara av att genomföra det planerade passet. Efteråt är det alltid en känsla av seger och en skön lättnad. 

Inga kommentarer: