måndag, december 18, 2017

Ett minne för livet
Hej. 

Vilket härligt och vackert dop det var igår. Tack till alla som kom. Detta blir verkligen ett minne för livet. Inför dopet så var jag inte nervös, det var däremot Amanda, men när vi stod där framme vid altaret och kyrkan började fyllas på så blev jag både nervös och rörd. Det var en oerhört fin ceremoni och tack till Amanda.W som sjöng så väldigt fint! Alfons var också väldigt duktig och tyst under hela dopet, älskade unge. 

Efter dopet i kyrkan så fikade vi i församlingshemmet bredvid. Supertrevligt! 

Åter i jobbet idag, lov från torsdag. Bara att kämpa på. Kände mig lite krasslig under gårdagens natt när jag vaknade, men under morgondagen så kände jag ingenting och inte idag heller, så förhoppningsvis ärjag  precis enligt plan i träning imorgon. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Finns familjen, Adam!

Anonym sa...

Finaste familjen ska det va!