söndag, december 10, 2017

Halvbedrövelsen i Älvdalen


Jag är väl inte bättre än såhär kanske?! Körde det som fanns idag, skidorna gick bra mot de jag hade nära mig, kroppen kändes lite bättre än förra helgen i Idre, men det var ingen bra känsla. Har inte något pang i stakningen, varken muskulärt eller teknikmässigt. Är inte så nöjd med insatsen idag, men ändå inte så missnöjd när allt kommer omkring. 

Försökte ut från start att köra det som fanns, plockade en person men blev inte av med honom och vi blev också ikappåkta av en. Jag försökte något varv att köra det som fanns, men det biter inte riktigt som jag vill, tappade lite varje varv på dom framför mig. Lyckades dock slå dom två jag körde med, så det var väl en liten bonus. Några bakom mig tog in lite, men mycket handlar om att hamna i rätt grupper. Svårt att köra ifrån också på denna banan märkte jag, när jag låg i spets så körde jag allt jag hade men ingen släppte, när jag låg bakom så var det mycket lättare att gå med. Nåväl, ett steg i rätt riktning mot Idre, jag är ju inte ljusår efter i alla fall, vackert så. 

Dagens vallning i det kärva föret (-15 grader) var Briko Maplus BP1 grön

Siffror från pulsklockan:

26,24 minuter
9,86 kilometer
177 snittpuls
185 maxpuls 
22,4 km/h snittfart 
50 höjdmeter

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du fick ju pris!

Adam Steen sa...

Japp, från världens bästa skidbutik: SKISTART!!

Vingelpelle i led 1 sa...

Bra jobbat Adam.
Du har tränat kanonbra hela året för att prestera på långlopp. Det är där du är som
Bäst.

En maratonlöpare placerar sig inte särkilt högt i ett 400m lopp.

Adam Steen sa...

Tack för stödet! Är dock osäker än mer där hur det ska gå, men du har rätt i det du skriver, så det borde ju gå bra :)

Anonym sa...

Inte så många från Stockholms Rullskidklubb före på listan iaf! Alltid något! Antar att dom var nere i Davos och rejsade...

Adam Steen sa...

Hahahahahahahahhaha. Århundradets kommentar