måndag, december 11, 2017

Historierna upprepar sig


En liten tillbakablick i arkivet. Bilden ovan är tagen för exakt två år sedan. Mycket har hänt sedan dess. Detta är dagen innan Björnjakten, hade inget fast jobb då och strukturen i vardagen var inte som den är idag. Men mönstret efter tävlingen upprepar sig ändå:


Det är alltså inte första gången jag utsett mig själv till Sveriges eller världens sämsta längdskidåkare och säkerligen inte den sista heller. Vi kan ju i alla fall konstatera att mycket sitter mentalt och att jag troligen fortfarande kan åka fort bara jag bestämmer mig för det. Jag kämpar väl vidare efter mina förutsättningar, det är ju ändå självvalt och något jag kanske inte alltid men oftast gillar att göra. 

Denna dag innehåller förutom jobb, vilodag och pappaledighet. Skönt det efter helgens tävlande. 

Inga kommentarer: