lördag, december 23, 2017

Namnsdagsbarnet har tränat och haft skidskola


På toppen av det självgoda leendet sitter ett par Oakley Jawbreakers för andra dagen i rad, vad har det tagit åt mig?!

Grattis på namnsdagen Adam, tack Adam!

Ja hörni, har idag stått på skidorna i 3,15 timmar. Men allt var inte träning av det, men nära på. Mötte upp med Måns Sunesson på parkeringen i Bergebo vid nio-blecket, därefter gav vi oss av på våra skins-skidor som två musketörer i soluppgången. Det må ha varit en episk syn för er oinvigda, enligt rykten pratas det om oss fortfarande där uppe på stadion, det var som ett sus i folkvimlet när vi nära på flög fram. 

Det är åkbart på ganska stora delar av spåren i Bergebo nu, vi åkte ner till Medväga två gånger, bort på Igeltjärnsvägen och vidare till Vargliden(?). Dessutom så åkte vi en bit på både elljusfemman och konstsnöspåret. Just konstsnöspåret var klart bäst, givetvis är det så, men skidorna gick bäst i både glid och fäste där. 

Efter 2,10 timmar, 30 kilometer och 505 höjdmeter så var jag klar med dagsverket rent träningsmässigt och det var så dags för dagens andra gärning nämligen skidskola. Hade en givande timme med en entusiastisk led 2-åkare, tyckte vi efter lite nötande hittade en del nycklar i stakningen för honom att jobba vidare med, verkligen kul att kunna få lära ut och hjälpa till efter bästa förmåga. Tveka inte på att höra av dig för att boka in en lektion! 

Inga kommentarer: