lördag, december 16, 2017

Pissdålig känsla
Berg- och dalbanan livet fortsätter. Det har varit extra tydligt denna vecka och de senaste dagarna. 

Igår var det trevligt i alla fall, direkt efter jobbet så drog vi till hotell Åkerblads i Tällberg där vi först badade i poolen och i deras bubbelbadkar, sedan så fick vi en härlig massagebehandling. Skönt och välbehövligt för en trött kropp. 

Idag så vaknade jag upp till en intervalldag. Kände mig lite halvseg och inte jättepigg. Under uppvärmningen var känslan lika dålig och väl på intervallerna så kändes det så pass illa att jag reviderade planen åt det lättare hållet. Hade bedrövligt glid i nollföret, var småhungrig, trötta muskler och låg puls. Ingen toppendag alltså, känslan är nästan att jag är på väg att bli sjuk, fast det har jag ju slutat bli så det är nog ingen fara. Tur att jag idag hade med mig Måns som farthållare på stakintervallerna, annars hade jag nog gett upp helt. 

Vi körde 15 minuter tröskel och därefter 6 x 4 minuter, 1 minuts vila mellan varje. Jag kunde inte ta ut mig utan var mest svag i musklerna och hade låg puls. Gubbar som åkte skate lugnt hängde nästan med oss idag, vi hade blivit varvade av varenda medlem i Stockholms rullskidsklubb och Ski team Skåne. Så kan det vara ibland. 

Planen var att hålla på i två timmar idag, men direkt efter avslutade intervaller så gled jag till bilen och åkte hem efter endast 1,30 timmar. Bestämde mig också att jag skulle vila från träning i två dagar nu, för att försöka pigga på mig lite. Hoppas det går, annars är det väl som det är. Får valla upp skidorna med lite högflour till nästa gång. 10 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen på mera smisk i Stocholm av feta
åkare som tränar 200 timma / år

Adam Steen sa...

Hahaha

Anonym sa...

Haha, har hört från säkra källor att SRSK har förbjudit distanspass på över 3 min/km (A1) eftersom det inte "ger något". Ruggade belag givetvis (glidytorna)...

Team Skåne går ännu längre och förbjuder tider över 2,5 min/km men där är ju en del heltidsproffs så det är ju en nobrainer.

Adam Steen sa...

Hahahahahahahahahahahahahahahah!! Har du hört om några ytterligare förhållningsregler och villkor?

Anonym sa...

Ja, i Team Skåne ska man helst vara ekonomiskt oberoende också. Blir lite väl dyrt för teamet annars...

Adam Steen sa...

Jäklar! Kommer aldrig komma med i sådana exklusiva kommitteer

Anonym sa...

Ett tillägg till ovan är att det givetvis ska vara ärvda pengar...

Adam Steen sa...

Man är så långt ifrån på alla plan.

Anonym sa...

Du har ju bra koll på investeringar så det är bara att tänka långsiktigt. Bra med sådana kunskaper som relativt ung eftersom du inte kommer få många kronor från staten när det är dags. Märkligt att det blivit så ändå med så många "pensionsräddare" som kommit hit de senaste åren... :/

Adam Steen sa...

Japp :)