onsdag, december 20, 2017

Sångbok och ishalka


Vi fick ett gäng fina presenter på dopet, på bilden ovan så håller jag i en bok med sånger från Astrid Lindgrens  filmer. Alfons lyssnade med spänning på mig när jag sjöng hellre än bra. I bakgrunden så ser ni Alfons favoritgrej: babysittern mamaRoo 3 från 4moms

Näst sista jobbdagen innan lovet idag, skönt. Spelar en del fotboll med eleverna på rasten, idag likaså. Vägg i vägg, eller guld och silver är det vi brukar spela. Kort och gott så sparkar man bollen i väggen med ett visst antal ”nudd”, oftast tre och det gäller att försöka få andra att misslyckas. Problemet med att spela fotboll nu är att det är svinhalt. Har flera gånger varit nära att ramla, idag blev det mer än nära. I samma ögonblick som jag sköt iväg bollen så tappade jag fotfästet och la mig rätt ner på ryggen så det knakade välbekant likt när axeln hoppade ur led. Tappade luften och fick så ont att jag låg orörlig en minut med oroliga elever omkring mig. Till slut kom jag dock upp på fötter igen och omtöcknad kunde jag halta därifrån. Otäckt. 

I eftermiddag så väntar det gym och styrka, hoppas jag är fit for fight då!

Inga kommentarer: