torsdag, december 21, 2017

Snorig och skiddags


Bilden ovan skickade Amanda till mig just. Lilla Alfons har varit lite sjuk under de senaste dagarna, snorig, gnällig och många uppvaknanden under nätterna. Stackaren. Hoppas han piggnar på sig. Själv så var jag rätt snuvig igår, är ofta snuvig under vintrarna, men istället för att fortsätta med vanlig nässpray i en näsborre varannan dag så införskaffade jag mig nasonex (svindyrt, usch) och renässans igår. Tog upprepade sprayningar i båda näsborrarna, motstod frestelsen att ta vanlig nässpray när jag la mig och vaknade upp med en nästan helt otäppt näsa idag!
 
Det var inte bara med en symptomfri näsa som jag vaknade upp med, även en galet härlig träningsvärk i stora delar av kroppen. Styrkepasset satt där det skulle igår, boom! Planen för styrkan kommande veckor blir färre repetitioner typ 4-3-2-1 istället för 5x5 och vissa gånger kanske lägre vikter men med mer explosiva rörelser. Det blir nog perfekt. 

Idag är tanken att åka skidor igen för första gången sedan i lördags. Så det är minst sagt på tiden igen. Kanske blir det klassiskt med mina Twin skin  annars stakning, vi får se. Som jag varit inne på så blir nu planen mer skidåkning, under lovet ska jag försöka få till lite mer timmar om jag bara har motivation till det. Just nu är jag inte sugen på några längre pass än 1,30-2 timmar, men med lediga dagar och träning i dagsljus så borde motivationen öka drastiskt!!

Inga kommentarer: