fredag, december 01, 2017

Stakmys i Idre


Jag och Linus Larsson, båda lika nöjda över sina Leki-stavar


Jesper Nyström i sina steekiga custom-Oakley

Hallå där!

Då har jag fått till ett lite längre stakpass uppe på Idre fjäll. Det sjuka är att vi har mer snö hemma i Borlänge än här. Här finns det en slinga på lite drygt fyra kilometer, rätt så fint är det i alla fall, jag gillar Idre fjäll. 

Under passet så åkte jag tillsammans med Linus Larsson till en början och därefter med Adam Larsson. Kul med lite sällskap. 

Totalt var jag ute i 2,30 timmar. Under den sista halvtimmen så lade jag in tio impulser. Svårt att hitta träffen och komma upp i fart, får se om det blir bättre framöver. Man är ju rejält gammal nu, enligt rykten är jag äldst, eller näst äldst här på söndag. Skrämmande. 

Nu väntar lunch och sedan ett pass till. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att bli äldre ju! Iaf till en viss gräns...

Mäns "sexual market value" peaker ju när vi blir 36... :)

Adam Steen sa...

Okej, drömmen!! :)