tisdag, december 19, 2017

Tisdag och dags för träning


Bilden ovan tog Jesper Nyström på mig direkt efter avslutad ceremoni i kyrkan i söndags. Jesper som för övrigt var en av dopets bäst klädda herrar. Han låter också hälsa att stafett-SM-guldet förra vintern ej var någon tillfällighet. 

Tillfälligheter eller inte för min del så kände jag ju mig en aning krasslig under lördagsnatten och har inte tränat sedan succén med Måns i lördags. Igår och idag så mår jag dock bra och kan planenligt återgå till träning igen efter två vilodagar. Perfa. Tänkte mig att jag kör ett löp- och SkiErg-intervallpass idag. Det sista på ett tag. Hoppas kroppen fungerar enligt plan. 

Efter denna dagen så har jag två ytterligare jobbdagar kvar innan ett välförtjänt jullov, det set jag fram emot. Hoppas vi bjuds på bra vinterväder och fina spår då bara, så ska jag försöka få till lite mer träningstimmar och skidåkning än under den senaste tiden, även det enligt plan och förhoppningen är då att jag får en stigande formkurva. 

Vi hörs efter kvällens pass. 

Inga kommentarer: