tisdag, december 26, 2017

Tre timmar skate - opositivt


Tjenare mina vänner, bekanta, haters och andra! Trevligt att ni kikade in. 

Efter en vilodag igår så var det åter dags för ett nytt träningspass idag. Förväntningarna på fina spår var högt ställda, men dom grusades så fort jag kom dit och fick bevittna en spårbädd med en decimeter nysnö och ett blankis-lager därunder. Ridå. Inte nog med att det gick dödstungt i nysnön, du tog dig knappt framåt på grund av isen under..  Tur då att jag hade gott sällskap i form av Måns Sunesson och Adam Larsson. Större ”Game of thrones”-nördar än dessa herrar är svåra att hitta. Jag själv har sett serien, men fattar noll när dom börjar diskutera teorier kring karaktärerna. Visserligen har dom läst böckerna också, men ändå. 

Det var åkbart ner till Medväga, Igeltjärnsvägen till Vargliden och även elljusfemman. Men någon pistmaskin eller skoter syntes inte till, bedrövligt. På Lugnet som jag kritiserat i alla år så har det nog aldrig varit så dåligt som det varit i Bergebo under denna vecka. Det här med att inte tänka/säga/skriva något negativt har ju farit all världens väg redan nu, man tackar. 

I tre timmar och enligt klockan 35,6 kilometer åkte vi i alla fall. Pulsen var låg och jag var seg. Konstigt? Nej, det är ju Orsa Grönklitt Julmarathon imorgon... 

Nu ska jag mata Alfons och sen ska vi gå till affären, hörs. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Som vanligt i Bergebo alltså. Bäst på att spåra i hela stan lär vara Skräddarbacken, alltid spårat där.

Adam Steen sa...

Ja, värdelöst! Inbillade mig att det var bra där jag... Japp, men lite korta spår och endast draget med skoter.

Anonym sa...

Lite som livet i stort det går upp och ner men det viktiga är att försöka tänka större och inte bara för stunden.

Adolf H Lundin.(lupe,lumi,aoi etc) sa en bra sak/motto: "when the going gets tough the tough gets going"

Från det ena till det andra ,har du lagt ner projektet med kallvattnet/isvakbadning?

Adam Steen sa...

Så sant! :)

Ja, jag har lagt ner det faktiskt och det är jag glad för. Det blev för mycket ångest inför duschningen.