onsdag, december 13, 2017

Trivsel, många böcker och gym


Häromkvällen så introducerade vi Babblarna för Alfons. Han verkade faktiskt intresserad av programmet, fränt!

Det är rätt härliga dagar nu med vinterlandskapet ute. Jag gillar jobbet, snart ledighet, tränar på hyfsat i alla fall, förhoppningsvis säljs lägenheten snart, trivs med familjen och det mesta verkar rätt härligt just nu. Men vis av erfarenhet så kan ju allt vända på ett ögonblick, så man får ju hela tiden vara på sin vakt och inte slappna av. Sen kräver det ju arbete och uppoffringar vad man än tar sig för här i livet, det är en skör balansgång. Sjukt hur jag raljerar floskler nu då. Det trodde vi nog inte under bitterkonstnärens storhetstid. Men var sak har sin tid och som sagt; allt kan vända på ett ögonblick. 

Jag har lyssnat slut på Dan Browns ”Begynnelse” nu, via mitt BookBeat-konto (prova fritt en månad, klicka här). Den var väl sådär. Rätt likt alla andra böcker med Dan Brown och Robert Langdom. Nu har jag börjat med ”Helikopterrånet” som jag ska lyssna på och ”Peter Rätz: 9 år som undercover agent” som jag ska läsa. Under en period innan BookBeat så hade jag för få nya podcaster att lyssna på, nu har jag nästan för många böcker. Tänkte börja med Dan Buthlers böcker om Christopher Silfverbielke också. Det är mycket nu! 

I eftermiddag så väntar ett nytt gympass med efterföljande SkiErg. Hoppas jag kan öka vikterna ytterligare i någon av övningarna. Planen är att köra lika gympass idag och även nästa vecka, då har jag kört totalt sju stycken, därefter ska jag ändra till lite lättare. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Läs en bok för honom istället, tror absolut inte att det är bra för bebisar att börja kolla på skärmar för tidigt

Adam Steen sa...

Experter.

Anonym sa...

Har absolut inte sagt att jag är en expert, men känns som det är lite tidigt att introducera en några månader gammal bebis till skärmar

Anonym sa...

Prioritera böckerna om Christopher Silfverbielke, evig legend

Adam Steen sa...

Okej. Men det var ett test en gång.

Okej, har också hört att dom ska vara bra!