fredag, december 08, 2017

Två skidpass idag och omotiverad


Måste hålla för min mäktiga pannlampa , för att slippa blända er


Styrde upp Benzen en andra gång till Bergebo efter jobbet idag. Ungefär samma träningspass igen: Igeltjärnsvägen två gånger tur och retur. En timme skate, 14,5 kilometer. Omotiverad, osugen, halvtrött och hungrig. Har tappat sugen lite kring skidåkningen känner jag, kanske tillfälligt, kanske långvarigt, kanske är jag bara trött, kanske beroende på pissvädret, eller på att totalbelastningen med jobb och allt blir kämpigt, vem vet. Lär väl i alla fall inte klara att lägga av än på en tid. 

Imorgon väntar tävling i Älvdalen. 10 kilometer skate  (tror jag) och jag startar strax efter klockan tio, hoppas jag är mer hungrig på tävling än nu. Är nog mest tävlingar jag är osugen på märker jag nu i skrivandets stund. Kanske för att jag är så dålig, otränad och långt efter träningsmässigt. 

Inga kommentarer: