tisdag, januari 16, 2018

Aktiv, träning och tävling i helgen


Tjeeena!

Första blogginlägget för denna vecka, grattis kära läsare. Igår hade jag helt enkelt inte tid för något inlägg. Trots vilodag under gårdagen så blev det ju som vanligt cykling till och från jobbet (11 kilometer) + en massa promenader (till och från biblioteket med skolan, cirka 5 kilometer + till och från affären med Alfons i vagnen, cirka 5 kilometer). Apple watchen var riktigt nöjd med mig när jag fyllde alla mina aktivitetsringar flera gånger om. Skönt. 

Dagen idag har också börjat med cykling och sedan jobb. Cyklingen var inte jättetrevlig, halv snöstorm och någon minusgrad. Det var rejält med drivsnö, så på vissa ställen var asfalten framme och på andra var det så tjockt med snö att jag fick springa med cykeln. Mysigt. 

Efter dagens jobbinsats så ska jag fixa nya bromsbelägg till cykeln, då jag tydligen bromsat slut på dom på bara några månader. Det är väl aldrig någon som vunnit på att bromsa väl?! Skärpning Adam. När jag löst det lilla problemet så ska jag hem, byta om och därefter så blir det löpbandsintervaller + några styrkeövningar. Ska bli ganska så skönt att träna inomhus i detta jävla pissväder. 

Jag anmälde mig igår till helgens långlopp i Mora. Får se om resultatet blir så som känslan varit under den senaste tiden, alltså bättre än tidigare. Annars får jag väl bara bita ihop, fokusera på det jag kan påverka och blicka framåt. Att lägga av igen är inget alternativ, eftersom att jag inte verkar kunna det..


 

Inga kommentarer: