lördag, januari 06, 2018

Allt är förlåtet, Bergebo


Igår handlade bildtexten om Oakley-linser, även idag. För har du ett par Oakley med fire iridium på näsan så förlorar du aldrig en verbal dust, det är ju känt sedan länge, men värt att nämna det om någon mot förmodan har missat det! 

Det var bedrövligt igår och egentligen under hela vintern i Bergebo. Men satan vilken skillnad det var idag, att använda uttrycket ”natt och dag” räcker inte. Allting var nypistat och snökanonerna sprutade för fullt!! Det var minus sex grader, lättfört, snön låg vit på träden och för en gångs skull så var det riktigt härligt att åka skidor. Jag hade samma skidpar idag när jag skejtade som jag hade igår när jag stakade. Igår frös dom nästan under, idag flög dom fram. Sjukt hur det kan skilja sig från dag till dag. 

Jag var ute i 1,30 idag. Åkte lugnt en timme, därefter så lade jag in fem minuter 15”-15” (153 snittpuls, 162 maxpuls, 1,88 kilometer, 22,6 km/h snittfart). Kändes okej, lite träningsvärk i lats och underarmar sedan torsdagens SkiErg-pass. 

Nu ska jag åka och förbereda skidorna för morgondagens Axa ski marathon. 

Inga kommentarer: