söndag, januari 07, 2018

Dags för Axa ski marathon


God morgon. 

Nu äter jag frukost här hemma i Borlänge och strax ska jag sätta mig i Benzen för att bege mig till Orsa Grönklitt för att möta en hysterisk massa med just hysteriska skidåkare. Lite upp och ner med lusten att tävla, men det bottnar nog mest i en osäkerhet på min egna förmåga, som egentligen borde vara bra. Jag tror och hoppas på att formen är på uppgång, har en fin period med bra pass bakom mig, sen om formen är här nu eller kommer senare, det återstår att se. Jag får sätta ett mål i att inte bli så jävla förbannad om det går dåligt, att kämpa det som finns hela vägen oavsett resultat och att se det ur ett större perspektiv, det är inte VM och det är inte så att hela min existens står och faller på om jag blir femma eller 25:a på Axa ski marathon. Det är trots allt frivilligt och något jag gör för att jag någonstans gillar detta. 

Klockan elva startar vi och vi ska köra två varv á 21 kilometer. Kämpa på, Adam Steen!

Inga kommentarer: