söndag, januari 28, 2018

Fem mil skate idag


Inatt var det den första natten sedan Alfons föddes som jag inte sov med honom. Det var skönt att inte höra några skrik, men lite konstigt och jag saknar honom nu


Denna bild kom upp igår som påminnelse på Facebook, fem år sedan redan, helt sjukt. Här hade jag precis kommit åtta på SM-sprinten på hemmaplan. Dagarna innan tog jag SM-brons i stafett tillsammans med Kalle Gräfnings och Simon Andersson. Härliga tider

God morgon kamrater. 

Vaknade upp i Lima för en stund sedan, skönt att slippa pendla hemifrån. Idag väntar det samma bana som igår, två varv, fast skate. Ska bli spännande och roligt. Kliver in helt utan press idag, dels då det gick så bra igår, men också för att jag inte alls vet hur kroppen svarar. Har inga mål med dagen förutom att få ett bra pass. Klockan tio startar vi! Det är några bra åkare med också, så jag behöver inte dra. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: