måndag, januari 29, 2018

Fullt schema trots ledig


Aa men tjena!

Började denna fantastiska morgon med att torka upp två rejäla och blöta bajshögar från Boss inne i vardagsrummet, mums. Stackaren har börjat få kortison för sin såriga päls, han kliar sig och är allergisk mot kvalster och annat. Tror att han blir dålig i magen av kortisonet. 

Nu äter jag frukost på stående fot, vilket ni ser på bilden ovan och vilket jag nästan alltid gör. Jag har tagit ledigt från både jobbet och träningen idag, samt imorgon då vi ska åka till min lägenhet i Falun för att plocka ur den. Dealen är att plocka ur mina saker och lämna möblerna till köparen, mot att jag slipper städa, schysst så. Har inte något ritkigt av värde rent möbelmässor egentligen. Av prylarna så ska jag försöka sälja lite, typ kaffemaskin, TV och något mer. Hoppas det inte blir alltför jobbigt!

Hörs senare!

Inga kommentarer: