torsdag, januari 25, 2018

Lite sjuk inatt - frisk nu. Med mera

Tja. 

Jag får börja med att be om ursäkt för mitt humör som vissa råkar ut för ibland. Som igår exempelvis med spåren och så vidare. Jag har lite problem med mitt humör, speciellt när det inte går som planerat och tränar jag då själv så är det lätt att jag eggar upp mig själv till bristningsgränsen. Jag är medveten om det och försöker skärpa mig. Det är ju inget som gagnar mig själv direkt.. 

Inatt var det åter en tuff natt med skrik från Alfons och till råga på det så mådde jag sjukt illa, så illa att jag trodde jag hade magsjuka ett tag och till följd av det så är jag hemma från jobbet, ifall jag skulle smitta någon annan. Men jag lyckades somna om och när jag vaknade i förmiddags så var symptomen som bortblåsta. Skumt. Jag tänkte först vila, men efter en stärkande promenad så känner jag att jag är i träningsbart skick, skönt!

Dagens aktieköp: Telia, Axfood, Swedbank, Industrivärden och Realty income. Noterade också att mitt näst största innehav Castellum höjer utdelningen med 6% till 6,30, man tackar!

4 kommentarer:

Anonym sa...

5,30 kr ;)

Adam Steen sa...

Ja ja. Man får väl drömma iaf ;)

Anonym sa...

P/E-tal på runt 6 på Castellum. Känns sjukt lågt ändå. Jag jobbar i branschen och det sprutar ju in pengar just nu, I år blir också bra. Fastighetsbranschen är ju speciell iom att man vet typ 90 % av intäkterna innan året börjar iom de långa hyreskontrakten.

Bra att Castellum har ganska lite butiker vilket är lite av en krisbransch iom näthandeln. Därmed är det också bra att de har mkt logistikfastigheter pga att det är dessa fastigheter näthandelsaktörerna har sina lager. All time high på kontorshyror också som de också prioriterar.

Adam Steen sa...

Exakt. Ett riktigt bra bolag!