torsdag, januari 25, 2018

Nya skidtag

(En tråkig bild på en kille med ett flin blandat av uppgivenhet och självgodhet) 

Godkväll. 

Trötta som as sitter/halvligger nu hela familjen i soffan. Det susar lätt i undertecknads öron. Det ljuva småbarnslivet.

Jag hann med ett skidpass idag i alla fall. Tog mitt pick & pack och återvände till brottsplatsen (Bergebo) där jag avverkade dagens fysiska gärningar. Jag åkte på mina klassiska skins och det var väl helt okej. Tövädret och blåsten har dock massakerat skidspåren rejält och det var en blandning av bottenlösa spår, fullt med skit i spåren och bitvis isigt. Men dagens pass var bara ett lugnt återhämtningspass och det närmsta jag kom att bli uppretad var när jag tappade mottagning på mobilen (jävla tre) och ljudboken stannade. Förutom det så höll jag mig på gott humör. 

Efter 1,45 så lade jag in åtta stycken maximala stakspurter á 10 sekunder (17 stavtag). Det blev två fina timmar! 

Hörs imorgon. 

Inga kommentarer: