onsdag, januari 24, 2018

Rövdag i kubik

Tjenare. 

Det är lite av en rövdag. För det första krånglar troligtvis blogger (plattformen där jag har bloggen), jag kan inte lägga upp bilder från mobilen. Oerhört enerverande. Slutade fungera igår, utan att jag gjort någon ändring överhuvudtaget. Det går att ladda upp bilder från datorn. Har testat alla tillgängliga appar på mobilen och där fungerar det inte. Fan. 

När jag vaknade imorse så låg det två decimeter blöt nysnö ute. Oplogat på ungefär hälften av hitvägen till jobbet. Helt obegripligt hur dom utför sin plogning, det kab vara hur fint som helst för att metern efter helt upphöra och vara decimetrar med nysnö. Spårigt och med lata gångare mitt i vägen som visar noll hänsyn. Kan reta upp den lugnaste alltså. Idag blev jag dessutom omkörd för första gången någonsin under min pendling. Det var av en kille som åkte MTB och under ett oplogat avsnitt där min cykel i princip står still. Jag blev tvungen att trycka på det jag hade för att gå med på hjul och när vi kom till ett plogat avsnitt så svängde den jäveln så jag kunde inte få chansen att ställa av honom. Dock så har jag inte blivit ifrånkörd i alla fall. Fan, folk ska veta sin plats när dom har med mig att göra! 

Idag bjuds det på matsedelns minst goda mat också här på jobbet; örtkryddad fisk. En torr äcklig fisk med trötta kokta potatisar. Det är tö ute nu och jag ska i eftermiddag köra stakintervaller i ett förmodat ospårat Bergebo. Nu gäller det verkligen att jag samlar ihop mig och fokuserar på att genomföra träningen på bästa sätt. Efter den så blir det skottning av snö, kämpa Adam. 

Enda ljuspunkten med dagen är att jag har träningsvärk i kroppen från styrkan igår. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Våga vägra bli omkörd! Faan ta dessa elcyklister dock. Särskilt de med trimsats!

Adam Steen sa...

Ja