tisdag, januari 30, 2018

Tisdagskul


Lätt yrvaken efter att inte ha fått sovit mer än drygt sex timmar inatt, Alfons bökar runt och gnäller, så är det ibland 

Tjena tjena!

Under gårdagen så plockade vi ju ur min lägenhet. Det blev några timmars jobb, två vändor till tippen och sedan var vi klara. Trodde det skulle vara värre än så, en positiv överraskning helt klart! 

Idag så har vi grejat hemma i huset. Plockat ner och städat undan de prylar som vi igår tog hem från lägenheten. Nu är allting klart, så jävla skönt. Skönt också och väldigt välbehövligt med dubbla vilodagar. Skrapade ihop 12 timmar förra veckan och 46,5 timmar de senaste fyra veckorna. Inte illa det!

Jag antar att det blir jag som får bära hundhuvudet och ta upp det här med att damer som åker runt på långloppen och får samma prispengar som herrarna, trots obefintlig konkurrens, ganska sjukt kan jag tycka. Men samtidigt så tycker ju jag att det inte är någon konkurrens bland damerna internationellt heller, så det kanske inte är så konstigt att det går ”bättre” för de svenska damerna än herrarna... Nu kommer jag få fan igen.. 

15 kommentarer:

Anonym sa...

Ja världstennisen är ju ännu värre. Samma prispengar i grand slam-turneringar men kortare matcher (bäst av 3 set istf bäst av 5 set). Vissa tro ju dessutom att kvinnor är lika bra i vissa komplicerade sporter som tex tennis. En del tror tex att Serena Williams kan slå män i världseliten. Skrattretande, sanningen är att hon skulle få rejält med stryk av nr 5000 i världen...

Detta är en del av den pågående feminiseringen av samhället tyvärr. Vilket givetvis är ett bisarrt vänsterprojekt...

Magnus sa...

Sänk prispengarna för damerna så kanske det lockar fler till att åka långlopp !

Adam Steen sa...

Fy fan.

Hahahah ja, helt rätt, usch!!!

Johan Berg sa...

Har du läst den här förresten Adam? Good shit!

https://www.amazon.com/Rational-Male-Rollo-Tomassi/dp/1492777862/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1517324830&sr=8-1-spell&keywords=rollot+tomassi

Adam Steen sa...

Nej. Hur sammanfattar du den?

Anonym sa...

Adam,

Ditt inlägg är så jävla korkat så egentligen är det inte värt att kommentera men gör det ändå.
Att komma 2:a som du gjorde i en bondtävling i helgen säger väl lite om din egen kapacitet.

// En som kan lyfta blicken lite högre än vad du kan

Adam Steen sa...

Hahaha. Idiotjävel. Jag har inte syftat på mig själv i inlägget. Jag menade i stort. Det är ingen konkurrens bland damerna varken nationellt eller internationellt.

Johan Berg sa...

Rational male handlar kortfattat om hur män ska förhålla sig till kvinnor. Varför kvinnor beter sig som de gör och hur män bäst hanterar detta på olika sätt. Den beskriver också hur feminserat samhället har blivit. Hint, det är inte enbart av godo särskilt inte om du är man.

En bok som man önskar man läst när man var 18-20 år... :)

Inser man inte att konkurrensen är avsevärt mkt svagare i all kvinnlig idrott då har man inte mkt koll...

Adam Steen sa...

Okej!

Gustaf sa...

>Adam: Vad tror du är anledningen till att konkurrensen på damsidan är sämre? Inom tennisen har man valt att ha samma prispengar för att stärka damidrotten och främja konkurrensen. Känns inte orimligt att även konkurrensen vid brödrostlopp i längdskidor blir bättre om damer kan få rimlig ersättning och likvärdig status som männen.

Adam Steen sa...

Jag vet inte och inte bryr jag mig heller, jag bara konstaterade att det är dålig konkurrens

Anonym sa...

Adam,

Att ha en offentlig blogg med öppet kommentarsfält medger att man öppnar för att få kommentarer runt sina inlägg. Att då kalla någon för "idiotjävel" tyder på en väldigt låg nivå.

Kommer att inom skidsverige förmedla dina grova uttryck så får vi se vad detta landar någonstans.

// Han som blev kallat "Idiotjävel" av dig

Adam Steen sa...

Sluta kommentera anonymt då din dåre!!

Johan Berg sa...

Allt detta skvallrande till förbund, arbetsgivare, mamma etc vad kommer det ifrån? Väldigt aktuellt i sociala medier nuförtiden om någon inte passar in i den trånga åsiktsfållan. Löjligt dagisbeteende...

Adam Steen sa...

Åh, tack för stödet Johan <3 precis så!!!