torsdag, februari 15, 2018

Återhämtningspass i hemtrakten


Jag behövde knappt använda pannlampan på dagens tvåtimmarspass, solen har dykt upp så smått då & då och halva februari har gått, det som kändes så avlägset är snart här; VÅREN! Tidigare har jag väl kanske nämnt att jag bara gillar sommaren, men en riktigt fin vår är rätt härligt det också, det blir ljusare, varmare och du har den härliga varma sommaren framför dig, med allt vad det innebär. Tills man kommer på att man bor i Sverige och hela året är som en ständig vår-höst och man åter förbannar sina anfäder som valde att gå norrut istället för att stanna i solen & värmen.. 

Dagens träningspass började med en kort jogg på cirka fem minuter, innan jag precis efter bommen på Bjusanvägen kunde kliva på skidspåret. Därefter så åkte jag skatefemman, upp till Bjusan och runt på det rundspåret som finns strax ovanför. Jag passerade också vid Halla föbodar två gånger. Riktigt fint och fina spår. Något för dåligt stavfäste, men för att åka lugnt så spelar det inte någon större roll. Totalt var jag som tidigare nämnt ute i två timmar, jag åkte klassiskt på mina skins som fungerar okej (fästet är endast bra när det är blötföre, men dom är kanske aningen för hårda). 

Imorgon väntar det dubbelpass, kommer bli slitsamt då jag inte är van vid det, men det är bara att göra jobbet, snart väntar lugnare veckor. Inga kommentarer: