onsdag, februari 14, 2018

Bessemmerloppet i helgen


Från Bessemmerloppet 2013, resultat hittar du här

Tja.

Nu på söndag den 18 februari är det återigen dags för Bessemmerloppet. Det är ett gammalt favoritlopp för min del som jag gärna åker. Har åkt ett flertal gånger och 2015 (Resultat här) blev jag femma, bara 13,9 sekunder från segern, vilket är mitt bästa resultat i den tävlingen. Förra året åkte jag Skinnarloppet istället där jag blev fyra, men det var ju för att jag skulle sopa hem långloppscupen  (Skistart ski challenge) vilket jag gjorde. I år kör jag lopp i närheten istället, det är skönare tycker jag. 

Till i år så har man ändrat banan till 2 x 26 kilometer, bland annat så kör man en sväng inne vid och omkring bruket. Ungefär som Bessemmerrullen om jag fattat det hela rätt. Det brukar vara fina tävlingar och bra banor där, så årets upplaga är nog inget undantag. Hoppas vi ses där! 

3 kommentarer:

Janne sa...

Hej Adam!
Det vore kul om du kan tänka dig att skriva några rader om hur du tänker kring din uppladdning inför Vasan (träningsmängd, intensitet osv). Tänker då på de 2 veckor som återstår efter Bessemer då jag misstänker att det blir sista tävlingen innan Vasaloppet?

Adam Steen sa...

Tjena. Absolut. Kan kanske komma i dagarna framöver. Men det blir lugnare träning än vanligt och tidigare år :)

Janne sa...

Toppen, tack för det!