fredag, februari 02, 2018

HögtryckstvättHejsan mina läsare.


Här kommer nu ett sponsrat inlägg som jag skriver tillsammans med Bygghemma.se.

Jag är ju lite av en pedant när det kommer till det mesta av mina prylar, speciellt när det kommer till min bil. Jag som bor i hus har ju en stor fördel av att ha en egen gård där jag kan tvätta min bil när jag vill. Det som är viktigt när man tvättar sin bil är ju förutom att vara noggrann och ha bra produkter att man har en bra högtryckstvätt. En bra högtryckstvätt gör ju arbetet både enklare, smidigare och mer effektivt. Jag själv använder mig av en Kärcher K7 Premium Full Control Plus Flex när jag tvättar av min bil och den är jag riktigt nöjd med!


Det är inte heller bara bilen som jag tvättar av med högtryckstvätten, även många av mina träningsredskap, såsom rullskidor, cykel, pjäxor, skor och i vissa sällsynta fall även rejält nedsmutsade träningskläder. När jag använder mig av högtryckstvätten, till skillnad mot då jag endast hade en vattenslang till att rengöra bilen (och andra saker) med så är skillnaden som natt och dag, det tycker jag att även du ska testa, om du inte redan har en högtryckstvätt. 

Inga kommentarer: