onsdag, februari 07, 2018

Johnells
Tjenare kamrater!

Jag är ju rätt intresserad av kläder, mode, märkeskläder och så vidare. Så när jag kom över sidan Johnells så blev jag överlycklig. Här finns ju alla sorters olika, snygga och grymma kläder. Precis som jag önskar! Dom har till och med Happy Plugs (hörlurar) till salu, inte illa det, dom är inte bara snygga, utan dom sitter riktigt bra dessutom, även när man tränar. 

Såhär beskriver dom sig själva: "Johnells är en Sveriges äldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl. På Johnells jobbar vi oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som vi värnar traditioner, kvalitéer och klassiska snitt. Johnells etablerades 1893 och har idag ett flertal butiker runt Mälardalen och en webbshop." 

Dom erbjuder fri frakt och fria byten på alla köp (i butik eller via ombud), snabb leveranstid via DHL. Vill du byta ut en vara så är det så smidigt att du bara beställer en ny och skickar tillbaka den gamla. Med sådan service behåller man kunder, utan tvekan!

Nästa gång jag ska handla kläder på nätet (gillar det mer än att gå i affärer) så ska jag använda mig av denna grymma och snygga sida!

Inga kommentarer: