torsdag, februari 01, 2018

Lite allt möjligt


På bilden ovan ser ni alla kosttillskott jag äter, varken mer eller mindre. Kosttillskotten kommer från helhetshälsa  jag har ätit dessa under några år och har bara gott att säga om dom. Ni hittar dom bland annat på svensk hälsokost

Under gårdagens mördarpass så körde jag allt på motstånd 6 på SkiErgen, det glömde jag nämna. Känns som den nivån är rätt lagom och bra. Jag upplever det dock som om att det är lättare att uppnå bra tider på högre motstånd, men det kan sörlänningarna få hålla på med, jag vill ha bra träning. 

Igår så skrev Viktor Brännmark ett bra och nyanserat inlägg kring det här med att det gnälls på hur ”dåliga” Sveriges skidherrar är. Han lyckades hålla lugn och ”bra” ton i sitt inlägg, till skillnad mot vad jag kan. Jag har svårt att tygla mig ibland, vilket ni kanske märkt. Ni hittar hans inlägg här

På vägen hem från träningen igår så cyklade jag förbi ett gäng ungar i närheten av Tjärna ängar, när jag hade passerat dom så märkte jag hur dom kastade snöboll emot mig. Jag som var i ett ganska dåligt humör redan lyckades behärska mig hyfsat, stannade till och ropade: ”GE FAN I ATT KASTA SNÖBOLLAR”, dom svarade att det inte var med mening. Jag mumlade då en ej PK-mening och drog därifrån. Personerna heter garanterat inte Steen i efternamn. 

Jag kan bli lite ”svajig” i mitt humör som ni märker. Men det är rätt stressigt att hinna med allt, dessutom så är jag förhållandevis perfektionist när det kommer till min träning och den vill jag bedriva på en skapligt hög nivå i alla fall, så att jag fortsatt kan prestera hyfsat. Men det blir ju på bekostnad av mycket annat, bland annat på fritiden och familjelivet. Så jag går ju ständigt runt med ett dåligt samvete för det. Men skiter jag i träningen så är ju det också något som får mig att må dåligt. Jag söker den gyllene medelvägen. Jag försöker dock beta mig igenom träningsprogrammet jag fått av den som hjälper mig med träning, det håller på till Vasaloppet. Sen så ska jag nog träna lite mer efter eget huvud igen. 

Idag så ska jag bara köra två timmar lugnt, det blir skönt efter gårdagens urblåsning!!

2 kommentarer:

Julian Schönfelder sa...

blir det bergebo till helgen?

Adam Steen sa...

Japp. Såg att du är anmäld också :)