fredag, februari 02, 2018

Morgonskate - 10 x 10 sekunder

Hej hej!


Fredagen är här och morgonen har sedvanligt spenderats ute i skidspåren med eleverna från skidprofilen, sämre morgnar kan man ju ha. Idag så åkte vi några varv på den fina femkilometersbanan i Bergebo, fortsatt brutalt mycket nysnö och tungfört. Efter att jag skejtat i 1,15 med eleverna så fortsatte jag en kortis till ute längs Igeltjärnsvägen. Jag körde där 10 stycken spurter á tio sekunder, start varannan minut (1,50 i vila). Kroppen är väl skaplig, men inte riktigt så pigg som jag vill. Förra helgens två tävlingar tog kanske lite hårdare än jag trott, dessutom så var mördarpasset i onsdags inte någon lek. Förhoppningsvis så hinner jag återhämta mig till imorgon ändå. Det är ju perfekt med dessa pass på fredagsmorgnarna i alla fall, då får kroppen återhämta sig längre tid.

Efter jobbet så ska jag hämta upp Alfons och sedan åka till mina föräldrar för att göra klart det sista på tävlingsskidorna inför morgondagen. Jag ska väl egentligen bara borsta ur maplus-pulvret ur skidorna, det räcker för idag. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varför aldrig dealen: Skriv Adam få 50% på Briko Magnus valla

Anonym sa...

Briko Maplus förstås känner ingen djävla Magnus

Adam Steen sa...

För jag är så fattig att jag går på knäna

Anonym sa...

Aha, knäna,jag förstår.

Adam Steen sa...

Men du kan få ringa pappa och förhandla :)