tisdag, februari 27, 2018

Vargavintern fortsätter


Här går jag runt och representerar vårat västra grannland i min Norge-mössa som om det inte fanns någon morgondag

Välkommen till väder-, vardagsbetraktelse- och friluftsforskar-bloggen. Kylan håller sitt grepp om oss med cirka tio minusgrader, idag har vi också bjudits på både solsken samt snöstorm:


Mina tankar gick osökt till vintern/vintrarna i serien "Alla vi barn i bullerbyn", eller kanske "Emil i Lönneberga". Det är helt klart en riktig vargavinter vi bjuds på. Synd att jag inte kan nyttja den med fin skidåkning och bra träning. Men jag får hela tiden försöka se det mest positiva av situationen. Förhoppningsvis får jag börja träna i mitten/slutet av mars och troligen är det mycket snö kvar även då, nu får jag fokusera på familjen. Sedan om jag väl får klartecken av läkarna så dunkar jag igång med träning, förhoppningsvis mer motiverad och målmedveten än tidigare. Försöker lägga en plan med och genomföra bra träning. Tanken jag har inför sommaren är att i princip bara staka och löpa, som tidigare då kanske. Det blir också fortsatt styrketräning, men kanske något annorlunda mot tidigare. Dessutom så blir det nog något mer pass i lite högre fart än lugn AI. Det ska nog bli bra. 

Idag så har jag och Alfons varit ut på en cirka sju kilometer lång promenad. Vi var till Norra Backa för några inköp på COOP, sedan gick vi till favoritbutiken Willys för att kompletteringshandla lite, bland annat lax och ost som hade bra pris! 

Jag fortsätter med min fasta till ikväll, vilket slutar på cirka 48 timmar. Det har gått rätt bra, värst under gårdagskvällen när Amanda åt mat, annars så rullar det på fint utan större svackor. Vägde mig imorse och jag noterade 73,1 i vikt.. Kämpa Adam.

Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt efter promenaden. Alfons och Boss sover på varsin sida om mig, mysigt! 
Inga kommentarer: