torsdag, februari 01, 2018

Visste ni att det snöar ute? Det är även myggfritt, för er kännedom


Han ser lite ledsen ut, grabben. Eller är han bara trött kanske?!

Äntligen kan jag slå mig ner en kort stund vid matbordet och plita ner några rader av mina kråkfötter här på bloggen. Tur är väl att jag inte skriver för hand, då hade väldigt få av er kunnat tyda vad jag försökt förmedla. 

Dagen, eller egentligen de senaste dagarna kan väl summeras med ett enda ord: SNÖ. Vad är det som händer? Vi skottar, skottar och skottar. Men snön bara vräker ner som om det inte fanns någon ände på eländet. Kollade snabbt in klart.se och såg att det skulle snöa varje dag i 14 dagar framöver, längre räckte inte prognosen.. Jag vet att jag inte kan påverka vädret och att det är energislösande att gnälla, men vad fan. Kom igen nu, det räcker. 

Efter arbetet på skolan så cyklade jag hemåt, väntade hemma en stund med Alfons så att Amanda kunde få springa en vända. Alfons fyller fem månader idag förresten, grattis min käre son. Efter att Amanda hade sprungit klart så begav jag mig till Bergebo för att avverka dagens träningspass. Försökte mig på att åka helgens ”Bergebo ski maraton”-bana, bitvis är det jävligt löst stavfäste alltså. Jag hoppas verkligen att dom lägger ner tid på att packa den så gott det går. Det här evinnerliga snöandet hjälper ju inte direkt till. Det gick så fruktansvärt tungt i nysnön idag, enligt klockan så kom jag 20 kilometer på de två timmarna jag var ute med mina skins-skidor. Det snittet skrämmer knappast slag i någon söder om Dalälven. Jag var dessutom rätt så seg och sliten sedan gårdagen, men jag tog mig fram efter bästa förmåga i alla fall. 

Inorgon väntar nya tag i snöstormen. Hoppas jag hittar till jobbet bara, snart har väl allt snöat igen här. Inga pengar har dykt upp för lägenheten än, typiskt min otur.. Men men,  det dyker väl upp nästa vecka i värsta fall. Dagens aktieköp blev endast Telia. 

Godnatt. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du sålt utan mäklare? Annars borde du ju ha fått handpenning (10 % ) som inte köpare får tillbaks om de drar sig ur. All pengahantering går via mäklare också normalt sett.

Adam Steen sa...

Ej utan. Handpenning har jag fått. Krångel och missförstånd mellan bank, köpare och mäklare. Pengar kommer men pga missförstånd drar det ut på tiden