torsdag, mars 08, 2018

Alfons sket i Amandas hand


Trots bara någon minusgrad så blåser det rätt igenom mig och jag är tvungen att ha både buff och underställ

Tjena tjena! 

Vi fortsätter med att skriva om promenader i imperfekt. Under gårdagens promenad så lyxade jag till det hela med att dra på mig den tio kilo tunga viktvästen, jag måste ju göra något åt den här feta kroppen nu, speciellt när mitt godissug är oändligt av någon anledning. Jag gick med barnvagn i ena handen och kollade världscupen från Drammen på mobilen i den andra. Stapplade in på den lokala matvaruhandeln och slet åt mig tre stycken dubbla stycksaker, ett tuggummipaket och drygt ett halvkilos lösgodis. Tuggade i mig de dubbla stycksakerna i ett nafs och även hela tuggummipaketet under resten av promenaden. Jag har någon fäbless för tuggummin också, stoppar lätt i mig ett paket per dag.. Missbrukarpersonlighet.. Illamående över mitt godissug så gick jag en lång extrasväng över Skräddarbacken, totalt blev det nästa tre timmars promenad. Mötte den gamle storåkaren Tomas Löfgren i bil för andra gången denna veckan, mäktigt. 

Efter promenaden så åt vi middag tillsammans; jag, Amanda och Alfons. Därefter så var Alfons åter täckt i sin föda och vi var tvungen att duscha av honom igen. Någonstans här börjar det roliga: när Amanda hade duschat honom klart och bad mig hämta honom så tog jag honom i en handduk och gick ut. Någon sekund senare så ropar hon att Alfons har skitit henne i handen (hur man nu kan missa det från början) och jag blir tvungen att ta tillbaka honom till duschen för att göra om & göra rätt. Alfons tog det hela med ro och var alldeles nöjd! 

Inga kommentarer: