lördag, mars 17, 2018

Arbets-EKG coming up


Hej, jag heter Alfons och jag gillar att äta med hela kroppen

Häromdagen så ringde dom från kardiologen och gav mig en tid för arbets-EKG kommande torsdag. Hoppas allt är okej då så att jag får börja träna igen! 

Jag fortsätter med att fuska lite och röra på mig så mycket jag törs. Under gårdagen så gick jag ju runt, runt på skidstadion i Bergebo när eleverna tränade. Sedan så tog jag en fem kilometer lång promenad här hemma, i början av den promenaden lade jag in 100 nya utfallssteg i ett streck, givetvis med viktväst på. Ni hör ju, inget som skrämmer slag på konkurrenterna som tävlar Birken, världscup eller något annat. Men jag håller igång och jag är sugen att göra jobbet i sommar och höst. 

Drömväder ute idag, snart ska vi ut med skidvagnen på en liten fin tur, det blir skoj! 

Inga kommentarer: