onsdag, mars 28, 2018

Behöver: lön, träningstimmar, ledighet +ANNAT
Det har varit två trevliga och ganska hektiska dagar hemma med Alfons. Jag är dock hellre hemma än på jobbet även om jag nu får än mindre i ”lön” varje månad. Går ju knappt runt. Undra hur länge det är värt att ens gå upp ur sängen för 10k i månaden? Skulle ha hittat någon annan sysselsättning som genererar lite deg, men hur och vad?! Borde ju finnas halvtidsjobb som ger betydligt mer än detta?! Skönt är dock att vara ledig på alla lov, även om jag inte får betalt då heller.. Som jag tidigare varit in på så är det ju ett bra jobb så länge jag tävlar, men frågan är om det inte hade funkat bra även på något annat jobb? Min tanke har ju varit att gå yrkeshögskola i ett år eller så, för att sedan hitta ett bättre betalt yrke. Hade ju kanske varit än bättre med tid för träning då? Köra ett år med CSN, vilket ger mer än dagens ”fickböslön”? Vad tror ni? Hjälp mig här? Inte fan skulle ni ge er av till ett jobb för mindre än 10k i månaden, och dessutom förväntas göra något annat än att sitta i ett fikarum borde nästan vara olagligt? Nej, jag måste komma på något under våren nu hur jag ska göra.. Jag trivs ju ändå med jobbet och skolan. Men pengar är ju viktigt det också.. 

För övrigt så är det ju i alla fall bra. Solen skiner och minusgraderna består. Det bjuds på lax här i skolan idag också, dyrt ska det vara, kommer bara äta det och grönsaker. Efter jobbet och cykling hem (har ju inte ens råd att åka Benz) så tänker jag köra ett nytt skidpass. Lika bra att passa på med träningen så fort jag får tid till det. Om några pass så tänker jag lägga in lite impulser för att försöka underhålla snabbhet och muskler. Under helgen kanske det blir ett gympass också, vi får se. Mycket velande nu. Ska bli skönt med en längre ledighet över påsk och resa till sälen för att åka lite skidor, med och utan skidvagn.

Under gårdagen så hann jag med en promenad på tio kilometer med viktvästen när Amanda jobbade. Min tanke är att försöka vara väldigt aktiv under de dagar jag är pappaledig, både för Alfons skull, men också för min egen. Borde ju vara bättre än att vara soffliggande åtminstone. 

Inga kommentarer: