lördag, mars 03, 2018

Boss har blivit opererad +ANNAT


Vår kära Boss har igår blivit opererad i magen. Anledningen är att han har ätit något tygstycke, troligen en strumpa. Denna strumpa har sedan fastnat inne i magen och Boss har spytt rejäla spyor flera gånger, varit hård i magen och mått allmänt dåligt den stackaren. Så igår fick han åka in till veterinären som röntgade honom och såg att det fastnat något i tunntarmen. Amanda fick två alternativ: avliva eller operera. Inte några roliga val, men hon valde som tur är operation. Igår kväll så ringde dom och berättade att operationen gått bra, men att dom inte hittat något i tunntarmen utan i ändtarmen. Så kanske hade han kunnat bajsa ut strumpan ändå.. Det var 10 000 kronor det (läge för en ny swish: 0761664997) .. Men huvudsaken är att Boss mår bra. Troligen ska vi få hämta honom under dagen. 

Det har hänt en del det senaste halvåret. Först Alfons födelse och sedan de två veckorna inlagd när Alfons behandlades för ett virus, i onödan. Min axel som hoppade ur led i oktober. Nu senast min hjärtmuskelinflammation. Snart borde väl eländet få ett slut?! 

Jag mår inte heller bra över det här satans Vasaloppet och den uteblivna träningen. Tur som fan att jag i alla fall får vara ute på promenader, annars hade jag blivit galen. Nu mer drömmer jag till och med om Vasaloppet och tävlingar. Vad i hela fridens namn...?! Inorgon går eländet på TV, jag vet inte om jag klarar av att kolla på det alltså. Sitta där och titta på när vissa som jag har svårt för att dom presterar gör just det,och  dessutom inte få åka själv. Satan också. Jag ska ju dricka gul Vitargo nu och vara nervös satan inför morgondagen.. Två dagar kvar till jobb också, inte direkt sugen på det heller. Vill vara med familjen och jag vill träna hårt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska bli helt magiskt att se Johan Olsson på skidor igen, även om hans uppladdning varit knackig sista tiden, kämpa kämpa.

Adam Steen sa...

Jaha?