fredag, mars 16, 2018

Det blir kämpigt att skita i några dagar.


Barnvagnspromenad i solnedgången under gårdagen


Skidprofiljobb i morgonsolen

Ja men tjena. 

Konstig rubrik kanske ni tycker? Inte då, säger jag. Under gårdagen så tog jag en sedvanlig promenad på totalt tio kilometer, den promenaden inleddes med att i sträck köra 100 utfallssteg med den tio kilo tunga viktvästen på. Det känns i baksidorna idag... Förutom det så blev det lite lätt TRX-styrka, här är formen på undertecknad (känsliga tittare varnas för tjock-chock):


Idag så började dagen med en halvtimmes cykling upp till bergebo. Minus 16 grader var det, men bra kläder med underställ och hela kitet gjorde cykelturen hur trevlig som helst. Inga gubbar som försökte köra förbi och livets solsken. Uppför backen i Bergebo så hade jag blivit passerad av tanter med rullatorer, backen är rätt brant och min enpetare till cykel är sjukt tung att veva runt när det lutar emot. Väl uppe i Bergebo så tog jag hand om skidprofil-eleverna efter bästa förmåga. Passade också på att gå omkring runt skidstadion i det härliga vädret, allt för att försöka stänga ringarna på Apple watchen. 

Nu väntar resten av veckans sista skol- och jobbdag. Därefter drar jag hem för att gå en kortis, köra lite TRX och sedan fira Alfons mormor som fyller år. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: