tisdag, mars 06, 2018

Dravlar på med allt mellan himmel och jord
Söta lilla Alfons 

Jag är nästa chockad över att jag tar den här ofrivilliga vilan med en sådan ro ändå. Är jag klar med idrotten rent mentalt, eller har jag bara blivit lite mer ”vuxen” och fått en mer avslappnad syn på det hela. Sanningen är nog kanske helt enkelt att jag har lite annat i livet än ensamhet i en lägenhet som förr. Nu har jag ju ändå jobbet och familjen. Det får mig att tänka på annat och att göra annat. I dessa bedrövliga tider med påtvingad vila så kan ju det vara bra. 

Igår så åkte jag direkt hem efter jobbet och löste av Alfons så att Amanda kunde jobba. Tog då barnvagnen och gick en sväng. Eller rättare sagt gick vi till Willys för att handla lite, sedan gick vi en lång extrasväng över Skräddarbacken. Totalt var vi ute i två och en halv timme. Skönt att röra på sig lite, även om det bara är väldigt lågintensivt, men det känns ändå okej att ta på mig träningskläder och springskor  Idag blir det nog också en promenad, Amanda är i Stockholm över dagen, så jag får gå ensam denna gång, men det fungerar klockrent med ljudbok i öronen. Jag måste ju röra mig för att inte bli alltför fet också. 

Det rullar på med aktieköpen, en tusing om dagen i ett års tid är planen och det följer jag bra. Kul att se portföljen och utdelningarna växa. Igår köpte jag Telia för tusingen och idag Axfood. Jag kämpar vidare. Mina tre största innehav är fortsatt Investor, Castellum och Industrivärden, i nämnd ordning. Snart dags för utdelningar, jag snittar nästan 1500 i månaden, det tar sig. Målet är att gå i pension vid 50 ungefär, kan gå..?

5 kommentarer:

Anonym sa...

En tusing om dagen, dvs 30 loppor i månaden är ett IMPONERANDE sparande. Eller skrev du fel?
Oavsett gillar jag ditt fokus och även om du inte kan gå i pension har du helt andra möjligheter.

Anonym sa...

H50 klassen då?, KUL!

Adam Steen sa...

Skrev ej fel. Inte riktigt 30, börsen är ju inte öppen under helger tyvärr. Vilket fokus och vilka möjligheter?

Haha, kommer inte tävla i någon annan klass än H21.

Anonym sa...

Fokus på att investera dig till ekonomiskt oberoende! Möjligheter att gå ned i arbetstid, investera i fastigheter eller köpa dig en fet HD ... Kort och gott större valfrihet även om du inte får ihop tillräckligt med pengar för att helt sluta jobba.

Adam Steen sa...

Jajjemen :)