lördag, mars 10, 2018

Glatt besked från läkaren


Tjabba!

Under gårdagen så ringde överläkaren från kardiologen, han inledde samtalet med att be om ursäkt för att han störde mig, höjden av ödmjukhet kan jag tycka. Speciellt när en överläkare ringer och har ett glatt besked. Blodprovet jag tagit dagen innan visade att mina troponin-värden är tillbaka på normala nivåer igen. Nu väntar ett arbets-EKG snart och därefter kanske jag är i form för att åka skidor igen?! Det blir väl skönt?! Jag tror dock att det inte var så allvarligt någon gång, troponin-värdet kan ju vara förhöjt av hård träning, men det känns dumt att chansa när det gäller hjärtat. Andra ”mindre viktiga” kroppsdelar som man kanske har lite ont i är ju lite annat och mer förlåtande att chansa med..

Idag så har vi tagit en promenad till Norra backa, där köpte jag ett par löpskor till Amanda, för att hålla mig på god fot med henne. Fjäska kan ju vara bra ibland?! 

Jag tappade bort Amanda inne på affären ett tag, när jag hittade henne så stod hon och skämdes över detta, aj aj:Inga kommentarer: