onsdag, mars 14, 2018

Jag har fuskat lite.


Det var inte så dåligt väder idag mina vänner! Sex minusgrader och strålande sol bjöds det på när jag gränslade blyhästen för att bege mig mot arbetet. Njutbart! Fick till och med lov att använda mina jawbreakers. Hoppas verkligen vi kan få en fin vår med solsken och skare, hade varit grymt fint att få åka skidor på skaren i närheten av hemmet. 

Igår så slog jag till med ytterligare en promenad, här är rutten för den:


Ungefär samma vända som jag gått i princip varje dag den senaste tiden. En blandning av platt kupering till en början och sedan lite backigare mot slutet i Skräddarbacken. Planen med promenaden igår var att gå lite fortare och att försöka hålla min under tio minuter per kilometer. Den planen lyckades och jag snittade på 9,20 min/km, inte illa. Totalt blev det 1,40 timmar och 10,7 kilometer. Den sista kilometern är utför ner från Skräddarbacken, där började Alfons bli lite grinig när han låg i vagnen så jag lät den rulla lite fritt i den mån det gick och sprang samtidigt bredvid. Det resulterade i en gladare Alfons och lite lätt löpning för min del, oerhört skönt!

Inte nog med att jag sprang i nästan en kilometer igår. Jag blev nedskickad av Amanda till källaren för att lämna en sak i frysen och då passade jag på att köra lite lätt styrka i TRX-banden också:

- 12 stycken ”stakövning”, plankanposition på armbågar upp på händerna. 

- 8 stycken armhävningar följt av bendrag

- 10 stycken TRX-rodd

- 5 + 3 + 2 chins 

Det kändes riktigt skönt i kroppen efteråt och till följd av mitt fuskande igår så känner jag en härlig träningsvärk i framförallt bålen idag. Otränad och fet, men glad. Funderar på att göra om proceduren idag... Inga kommentarer: