måndag, mars 12, 2018

Jag vet inte ens vad jag ska ha för rubrik.


Detta snöande och denna vinter är helt osannolik alltså. Från igår kväll, ända tills nu och troligen hela dagen så vräker snön ner. Det är i mitten av mars och vanligen brukar vi ha vår nu, men denna vinter är ju någonting alldeles i hästväg. Det allra värsta med detta snöande är att min cykel knappt går att cykla på där det är oplogat, den kränger och skär ska tiden. Inte bara en gång svär jag och tänker onda tankar under vägen till jobbet. Men det är värt att slippa slita på Benzen och att spara in några få kronor! Dock hade jag gärna sett att dom plogat bättre på cykelbanorna, speciellt från Domnarsvallen och ner till skolan. 

Under gårdagen så blev det två stycken promenader och Apple watchen stod på 30 000 steg när jag gick för att lägga mig, en bra dag rent aktivitetsmässigt. Min feta och godissuktande lekamen behöver tuktas så mycket det går, just under gränsen till ”riktig träning”. Idag blir det ju som vanligt cykel till och från jobbet, en promenad på närmare fem kilometer med skolan till centrum & tillbaka och så givetvis en promenad med Alfons i vagnen när Amanda jobbar. Det borde ju vara bättre än att ligga i soffan åtminstone. 

Nu längtar jag efter vår och sommar. Ska bli kul att åka rullskidor, ha med mig Amanda och Alfons. Amanda får dra cykelvagnen, kan nog bli väldigt trevliga turer!

Dagens aktieköp blev Axfood och Telia. Snart börjar utdelningarna trilla in för året, det ser jag fram emot och självklart ska varje krona återinvesteras! 


Inga kommentarer: