lördag, mars 31, 2018

Magiskt i Gyllbergen












Tjena!

För första gången sedan min nya ”comeback” så tränade jag idag med sällskap. Jag mötte upp med Måns Sunesson och Oskar Lundqvist uppe i Gyllbergen. Idag bjöds vi återigen på ett härligt solsken, precis som alla andra dagar denna vecka som för övrigt är en riktig kungvecka med både nyss nämnda solbadande, men också en galet härlig återkomst till mitt kall här i livet: träningen. 

Det var skönt att ha med sig två guider idag som hittade. Fick se mycket för mig nytt där uppe i paradiset Gyllbergen. Jäklar vilken fin natur alltså och bitvis riktigt fin kupering. 

Min kropp var lite sliten idag sedan de tidigare passen under föregående dagar. Allra mest sliten var jag efter gårdagens tio maxinsatser, kändes fint i stakmusklerna idag och jag var allmänt lite loj i musklerna. En annan rolig upptäckt är att jag för ovanlighetens skull idag åt frukost (egengjord risgrynsgröt och två kokta ägg), mot slutet av passet var jag väldigt hungrig och energilåg, det hade jag ej varit om jag skippat frukosten.. 

Totalt blev det 2,20 timmar och ungefär 31 kilometer. Fördelat på cirka 70/30 stakning/skate. Planen var mer skate, men skaren var inte tillräckligt bra för det. Kanske kommer senare i vår, för det kommer garanterat vara åkbart länge till där.

Inga kommentarer: