söndag, mars 11, 2018

Mitt nya liv


Det är väl kanske inte någon nobelutstyrsel jag stoltserar omkring med om dagarna, men jag försöker hålla mig hyfsat aktiv och i rörelse. Då fungerar träningskläderna bättre än ett par blåjeans och en bommulatröja. Dessutom så använder jag Amandas tio kilo tunga viktväst, för att få kämpa lite mer. När jag går med kängor, viktväst, barnvagn och på oplogade cykelbanor som i exempelvis fredags så är jag så nära AI och lågintensiv träning som det går. Förhoppningsvis är det ingen fara, det håller övervikten någorlunda borta och det gör att jag senare får lite lättare att komma tillbaka till skidåkarformen. 

En sista grej om min outfit, idag så gick jag med ovan nämnda attiraljer, samt med en pant- och en tomglas-kasse med Amanda till affären, hon höll på skämmas ögonen ur sig. Egentligen jag också. Jag har blivit en sådan som jag tidigare hatat: 


Förr om åren hade jag aldrig visat mig i denna outfit annat än i skid- och tränings-spår och sammanhang. Numer handlar jag, går omkring i affärer och dagarna i ända i detta. Dessutom går jag handlar jag till en lågprisaffär som Willys och handlar (stolt Axfood-ägare), det hade aldrig skett förr. Tidigare skulle jag ha tagit bilen till en betydligt större ICA-butik. Kul att man kan ändra på sig.

I morse gick vi upp redan klockan 07,30, skapligt pigga och utvilade faktiskt. Direkt därefter så följde jag Alfons morfar till hans jobb för att tvätta min bil som inte blivit tvättad sedan nyårsafton, fy skäms Adam, men till mitt försvar så får jag väl säga att jag inte åkt speciellt mycket i den. En oerhörd tillfredsställelse att ställa in Benzen nytvättad i garaget, få saker slår det! Få se hur det blir framöver, om jag väljer att sälja den och skaffa en GLK istället. Det skulle ju faktiskt höja ett avundsjukt öga hos en och annan socialdemokrat faktiskt.. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

GLE63S, ska du ha:)

Adam Steen sa...

Jo du ;)

Anonym sa...

Familjebil
http://teknikensvarld.se/brabus-ger-mercedes-gls-850-hastkrafter-331373/

Adam Steen sa...

Haha ja, verkligen!!