tisdag, mars 27, 2018

Två timmar drömskejtGod eftermiddag.

Precis som igår så bjuds vi på ett magiskt vackert väder här i Borlänge, strålande solsken, inte ett moln och några minusgrader. Jag har även idag varit i Bergebo för att skida en sväng. Jag började med att åka två varv på elljusfemman, sedan så mötte min gamle löparkompanjon David "Hellbaz" Hellberg upp mig vid skidstadion och jag fick visa upp det finaste Bergebo hade att erbjuda - likt en tvättäkta Borlänge-sosse, man blir ju nästan tårögd. Vi tog oss ner till Vargliden där vi glatt kunde konstatera att dom pistat, drömmen alltså. Denna vintern är magisk. 

Stakning igår, skate idag. 54 kilometers skidåkning på två dagar säger pulsklockan. Jag kommer fortsätta i denna stil nu, försöka komma igång alltså. Löpningen vill jag också komma igång med så småningom, men det är inte någon jättebrådska ännu, dessutom så sprang jag en del löpband en bit in i säsongen, så jag bör vara lite bättre rustad för löpningen när det sedan är dags för det. 

Nu ska jag bege mig ut med Alfons i det vackra vädret och försöka njuta av pappaledigheten. 

Inga kommentarer: