lördag, mars 03, 2018

Vasaloppsångesten tilltar


Jag ser ju för fan ut som en blandning av Marit Björgen och Heidi Weng, speciellt med min nya hårfärg och min norgemössa, kul. 

Alltså jag kommer inte ifrån den här jävla Vasaloppsångesten. Hur ska jag tackla detta alltså?! En ständig kamp och dialog mentalt. Tvivel på mig och min förmåga. Kan jag komma tillbaka. Hur ska jag kunna åka fort igen. Och så vidare. Ni känner igen mönstret va? Jag har varit i samma situation förut. Så jag borde kunna lita på att jag återigen kan prestera på min toppnivå. Jag tänker inte försöka komma tillbaka bara för att delta på lopp, utan jag vill ju tävla och veta att jag är på toppen av min förmåga. Annars kan jag lika gärna bara träna för husbehovets skull. Jag tror vi kan komma överens om att bara jag har viljan att göra jobbet så går det! Men jag vet hur tufft det är, speciellt som nu med en lång viloperiod bakom mig. Jag antar utmaningen! Det gäller att försöka jobba med mina svaga bitar och komma tillbaka än starkare. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

årets höjdpunkt på TV, ser fram emot i morgon
men det hade varit ännu bättre om du varit med!

Ta chansen att titta

Gör en trippel 2018-19, cykelvasan, ultravasan och vasaloppet!

Adam Steen sa...

Ja, det hade ju varit det...

Ja, kanske.

Haha, nja, duger med skidvasan :)

Anonym sa...

mental coach hur tänker du där?, poppis bland vissa

Adam Steen sa...

Absolut. Men det kostar ju lite mycket deg dessvärre.