tisdag, april 17, 2018

Däckbyte och tidig rullskidpremiär


Godmorgon. 

Vi avslutade gårdagen med att byta till sommardäck hos min bror, till Alfons stora förtjusning. Han blev dock lite rädd för mutterdragaren, men så var det Alfons första däckbyte också. 

Över en vecka nu utan godis och det går rätt bra. Jag blir dock så jäkla hungrig istället. Kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket energi godis innehåller.. Tror det är vettigare att äta mycket mat istället, kanske?! Jag har gått ner från 75 till 73,8 kilo i alla fall. Men det kan ju lika gärna vara dagsformen bara. Men jag kämpar på. Har ingen lust att stå i vassen i sommar igen. 

Jag och mamma var ute med Alfons och gick en sväng igår. På Skuggarvsvägen bevittnade vi två killar på rullskidor och en fastnade på bild, lite tidigt kan jag tycka:


Tycker det är tidigt mest för att skidspåren är åkbara än. Ett annat år med en ”vanlig” vinter så hade ju snön varit borta för längesedan. 

Idag väntar en ny dag med Alfons, men först så ska jag få åka lite skidor i Bergebo med Adam Larsson. 

Utdelningen från Telia trillade in idag, för det så ska jag nog handla lite Industrivärden, H&M, Investor och XACT högutdelande.

Inga kommentarer: