fredag, april 06, 2018

Fin skidtur i härligt sällskap
God eftermiddag.

Legenden på dagens skidpass förutom Jonatan Steen var den mytomspunne Erik Wickström. Kul att få träffa honom igen, han är ju inte bara fager att se på, han är trevlig också. 

Vi tog en tur från Högfjällshotellet och bort till Storfjällsgraven, sedan vidare ner till Hemfjällsstugan, nere vid stugan så drack Erik en Cola innan vi sedan tog oss tillbaka till Högfjällshotellet. Erik körde som en dåre uppför, jag lyckades hänga på i en av de långa stigningarna, pulsen maxade i 183 idag, inga pigga ben vid lite högre fart, men ändå en rätt okej känsla. Vi hade gärna åkt mer på fjället, men det blåste orkanvindar där uppe.

Från Högis så körde vi med Erik en sväng mot Tandådalen där han hade familjen, sedan avslutade jag och Jonatan med en sväng upp till toppen av slalombackarna vid Högis. Var rejält sliten på slutet och hade fem slag högre puls än min bror på toppen, det hör inte till vanligheterna. 

Totalt blev det 2,25 timmar och 25 kilometer (bara, förlåt för dålig snitthastighet Johannes Andersson). Tillbaka hemma i stugan igen så följde jag med Amanda och Alfons morfar på en 7,5 kilometer skidtur med mina twin skin. Är rätt trött just nu. 

Ikväll ska vi äta på ”Lammet & grisen”, det ser jag fram emot!

Inga kommentarer: