måndag, april 16, 2018

Heldag med Alfons


Goddag och tjena. 

Jag har och har haft en heldag med Alfons. Det hela började med en mils promenad för att kunna stänga ringarna till Apple watchen. Vi gick en sväng där vi började med Skräddarbacken och en lite kupering, dock i skugga. Sedan fortsatte vi på de mer plattare delarna av Borlänge så vi fick lite kilometrar i solsken också. Det gäller ju att försöka bli av med den här ”solbrännan”, eller bristen på solbränna som snarare liknar ett lik som legat i mjöl. Hellre brun än bra ni vet.. 

Efter promenaden så har jag dragit hem till mina föräldrar så att dom får umgås lite med mig och Alfons. Win win med avlastning för mig och umgänge för dom. 

Tanken var först att träna, men jag var inte sugen idag. 15,30 timmar förra veckan, inte en vilodag och dessutom sliten igår, vilket innebär vilodag istället. Välbehövligt. 

Inga kommentarer: